|
Category: Agriculture & Gardening -> Food & related products -> Oils, animal and vegetable fats
Country: All countries
![pl](/images/flags/pl.gif) Olej słonecznikowy , sojowy , kukurydziany rafinowany 100% trzykrotnie
Produkujemy w Holandii w bardzo dobrej jakości nadaje się do pieczenia, smażenia, i głębokiego oraz przyrządzania sałatek i surówek[...] ![Trusted Partner Trusted Partner](/images/uk.sprawdzony25.gif) ![Eurocompany Eurocompany](/images/uk.eurofirma20.gif) Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) Najwyższej jakości olej holenderski-trzykrotnie rafinowany. Opakowanie 1l oraz w beczkach i kontenerach. 1litr- 3,60[...] ![Trusted Partner Trusted Partner](/images/uk.sprawdzony25.gif) ![Eurocompany Eurocompany](/images/uk.eurofirma20.gif) Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) Cena: od 400 Euro za mt CIF
Pakowanie: 1, 2, 5 litra Butelki PET .. Spersonalizowane marki dostepne, co oznacza, ze ??mozna dostosowac wlasna etykiete.
Pochodzenie: Hiszpania
Minimalne zamówienie: 100mt
Maksymalna Zamówienie: 10000 mt
Specyfikacja Olej slonecznikowy rafinowany
Wlasciwosci fizyczne
1. Wyglad: Brak pozostalosci w temperaturze 40 °. C
2. Zimna Test: Min.48 godziny w temperaturze 0 ° C. C
3. Kolor: Max.1.2 czerwony, Lovibond Tintometer 5/20 cala
4. Wspólczynnik[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) Prosimy o kontakt w razie potrzeby olej rzepakowy surowy odgumowany (CDRO) - DN 51605 jak kupujesz bezpośrednio nam Producent /, aby być konkurencyjnymi na rynku.
Brak Agencje Agencje i pośredników powinien skontaktować się z nami proszę.
Jakość Działanie Parametr Wartość graniczna
* Jednostka E DIN 51605
* Gęstość (15 ° C) kg / m3 900-930
* Temperatura zapłonu P.-M. ° C min. 220
* Kinowa Lepkość (40 ° C) mm2 / s max.36,0
* Dolna wartość cloric kJ / kg min 36,000
*[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) Podstawowe informacje: 100% olej palmowy rafinowany, konsystencja półpłynna, opakowania 20l (typ Bag-In-Box). Ilości hurtowe, minimalne zamówienie: 1 paleta (800l). Okres przydatności do spożycia: 2 lata od daty produkcji.
Frytura przeznaczona jest do normalnego i głębokiego, wielokrotnego smażenia w wysokich temperaturach. Nie nadaje smaku ani zapachu smażonym potrawom, cechuje się niskim poziomem wchłaniania tłuszczu.[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) Oferujemy niestandardowe gamy olejów w słonecznikowy rafinowany jakości materiałów opakowaniowych, jak na wymagania klienta w najbardziej konkurencyjnych cenach. Słonecznikowy rafinowany olej oferowanych przez nas, jest najlepszy olej do gotowania, które jest najczęściej stosowane w celu utrzymania poziomu cholesterolu wciała.[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) Produkujemy rzepakowe kwasy tłuszczowe.
Sa one produktem ubocznym w procesie rafinacji oleju rzepakowego.
Wartość opałowa: 37,73 MJ/KG
Znajdują zastosowanie jako surowiec energetyczny(wartość porównywalna z olejem opałowym), przy produkcji biopaliw, jako dodatek do pasz dla zwierząt, przy konserwacji urządzeń, w produkcji kosmetycznej, farmaceutycznej.
Zapraszamy do negocjacji.[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) Olej słonecznikowy rafinowany jadalny, w opakowaniach 1 litr lub bańkach.
Grade:100% pure.
Specification
Free Fatty Acid: 3% Min, Moisture+ Volatilem atter:0. 08-0.5% unsaponifiables1:. 2%-1.3 % color
index, mg of iodine:1 5, lodine value: 118, saponificatioVn alue: 180-194, refractive index:
20c:1.467 specific weight:20c:0.9165-0.9180 peroxide, micromole/kg 5,5, phosohor nummber:
0.40% flash point c minimum:225 or 250 halphen test: negative, lionlenic acid 1o% impuriries:
0.02-0.03%
Packing:[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) Proponowane oliwy pochodzą z naszych gajów oliwnych pokrywających 70 ha wyżynnych terenów strefy przedapenińskiej Umbrii.
Olio extraverigine di oliva “ Il Concreto”
Olej ten produkowany jest z oliwek typu Frantoio, Leccino, Moraiolo rosnących na wzgórzach Montefalco i Castel Ritaldi, DOP Umbria dei Colli Martani. Plantacje uprawiane są zgodnie ze starymi formami i wg dawnych tradycji. Jedynie staranna selekcja owoców, odpowiednie systemy zbiorów oraz szczególna uwaga na ich właściwe[...] Details... ![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) Pragniemy zaoferować Państwu delikatny Olej z oliwek z pierwszego tłoczenia (Olio Extra Vergine di Oliva DOP), pochodzący z Zielonego Serca Italii, tj. z rejonu Umbrii. To olej najwyższej jakości wytłaczany na zimno, w temp. poniżej 30°C, z oliwek typu moraiolo.
Produkt dostępny jest w butelkach o pojemności: 0.50l, 0.75l, 1l, 5l puszkach (dostępne wielopaki).
Oprócz standardowych butelek znajdziecie Państwo charakterystyczne szklane dzbaneczki ( 0.50l ), nietypowe butelki - 0.25l.[...] Details...
|
|